Lagjja Mat

  • 0-02-05-26539cd43e03c4a60ca2682ad8766547abe5fc77178f151cb6fbfb83b04a6ddd_56d5572f
  • 0-02-05-db63fac5f1b5f11ca38c46ea756a8ceab92b3c69f46bda45acb2f4fa0669bb04_309a7db4
  • 0-02-05-94d4bd100cc8374cbe9a7d90b751ff3cc30929938247584761a8199d38bb9acc_bcf75d75
  • 0-02-05-1eb45b40c8abda66cc5d507fc190d3e5b0b46256aa9f889024f5624f4e3d5e73_94ddae5b
  • 0-02-05-5e4d19fc944f2bb1158e0bc164ace2fd48855210567938feba35581c3b1e4636_ff0fd0a0
  • 0-02-05-cee2a9d7b51340969b99e9311a9a3badc0f62d7ef8fe438b3c3eb99e33525203_19e98898
Lagjja Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E6586 85 3 Dhoma

Banesë me qira -Kati -VI-
Rruga B ( Objektet e Alko Group).
Sallon , kuzhine, 2 dhoma gjumi, banjo ,ballkon.
Shifra L-1484.
Tel dhe viber
+383 49 399 600
+383 49 399 700
” Ju menduat për miqët tuaj ” kur e bërët share postimin .
Banesat e tjera mund ti shihni në www.facebook.com/esenca2