Parku i qytetit

  • 0c4139ed-7133-40ba-b0cf-4d1151ea0e64
  • 8f65921b-b477-49a2-a548-e88fbd0bba9a
  • f3473b8a-5133-4919-8ef2-73bb0ebd823a
  • 14b78506-0e77-4542-905f-417facbbd613
Parku i qytetit
Parku i Qytetit, Mahalla e Muhaxherëve, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 230€ - Banesë
E6007 60 2 Dhoma

Banesë me qira-Kati III.
Te Furra Rekord. te Teatri Dodona
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi, koridor,banjo,ballkon.
Shifra M-1650.
Tel dhe Viber:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2