• 4d5eeee971e7f6a4b4896c12a7f6d93b09c6d138ecba0b3136ca36a768bd5cef
  • 723990e5636eaf606a025c03179e79accaba43b406b58e4d16df41271f238136
  • aaa5c6134314c745bb5f5ab1b355d600a47c3d761875966dd610e86b0e9c21aa
  • de9cececd6f56cb842dca1826f409e23ade68e067bb604883c155f5d3d87ca31
Qender
Qender
Qira 250€ - Banesë
E7103 80 3 Dhoma

Banesë me qira te shkollat teknike
Sallon ndaras  kuzhinë,dy dhomë gjumi, koridor, banjo.
Shifra 0175
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2