• 0-02-05-7f70da57e91d1abedabba2de10d1733143c4221b514aecca4d0a1e4f60cf4b14_8fa7d2d4
  • 0-02-05-55d1776dee6c2934bffffea7e1f1f054884a4f54c8ad54b056e160acd912f7fe_bd95022c
  • 0-02-05-97d9dae36e62b32124b7f29d0e687aaa5b2f3ea46996ce52ba35478707562bee_1b35b0b4
  • 0-02-05-993aaa28213b6964b1c428f16916b37a0fbac4f0dfe6f9a094b692167f1de525_40a2145e
Ulpiane
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7108 50 2 Dhoma

Banesë me qira kati-2
Perballë furrës ulpiana
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0115
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2