• 0-02-01-e5baff177a4ed9e442785a1d27ab055a01e23ec4e3bf10f810d46e3b9859f2ea_full
  • 0-02-01-6cf7322c7ef3093fd911ae25d9b5a21d7791bd9d75c4c7859eb16f3bc1ce7d32_full
  • 0-02-01-941f2bc73535fc479ebed38f42f2e1796f23f1bb3e05bf3bed177d5a2c6690c9_full
  • 0-02-01-a85b7ae4f81830f97a5a11e4cb54a6abb64bd65ba9dc3e6b28008b75de240133_full
  • 0-02-01-d04a1b7a34f1aa3b0840b9344e7ae57c147361c57de7d0289b41bc01f6ca6f4c_full
  • 0-02-01-b2da8e0bdf5e0a07df8184e3f3595718b8dd5f0becdc454e8147945fed1626cd_full
Tophane
Tophane, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 200€ - Banesë
E8242 50 2 Dhoma

Banesë me qira
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0484-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2