• 0.02.01.df7034249f6bbbdc0849d5e3a2e9d35030bacab74a8a58a2aad0b32edffd7d8b_full
  • 0.02.01.8dfbcfc3072831767058f35298788e2723ae9157536cf5781d8ba3793c6cfa82_full
  • 0.02.01.a9bf1f448101af074a56764522c3856c17f5a45b4dca48e04596bb16e2a55ef1_full
  • 0.02.01.b8dd2d3401648d27a02b55b6941ed8071944cb295e1f8f87e3ec0bd12044f356_full
  • 0.02.01.f36f3e99f29d579ead048657aee3cf067bb224d0e97f4a57b8501b0a414c56d4_full
  • 0.02.01.ff64ed5b7771190d794b58f25175964332cc2dd1ca8ad61e427a10205349e3c4_full
Ulpianë
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7957 60

Banesë me qira,përball furrës Graniti
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0385-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat