• 0.02.01.d56e924aad6f77b237e2f831bef08fc494e7bd546cbf974f8008c24d529b15ae_full
  • 0.02.01.b60d6de7f2a82590e416aa26569534d88af75acf351806d2dc85b3e9ca59c344_full
  • 0.02.01.8a3f3db2555dd47a49be7ff64d3ab4538d8392018acb002759900ecac0cd60f0_full
  • 0.02.01.cb14cc8fd8de8cd17c4ac2f15bb99ff5c1351f76123f3f2ef44027965f2fab90_full
  • 0.02.01.c23d6bcaba340b507151be5c22917912ddb958ed3b21a40689a3b0e72b82cfbd_full
  • 0.02.01.44b7452eb5ce692bc53f6dff3524a678048d7ec34cb984266b30f34b43f69946_full
  • 0.02.01.a0bdab3c068f6155b6ad07b017fb053aa9cbfda0703b93f0e1a719325dc91d41_full.0
Ulpianë
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 330€ - Banesë
E7966 70 3 Dhoma

Banesë me qira
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0390-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat