Banesë me qira -Lagjja Arbëria

  • 0-02-05-10da2ed35f6fbec6ac74c789f044359019c663e56a2c8011067f845e0e6b313c_35bf3e8e
  • 0-02-05-d9eaaaa92e12f9ee374b842fa02bdefc8c0cfcc5387191e262a907a88e899557_85fb49ba
  • 0-02-05-662a0f64e7295db9c8f37f07363c8af308d2d6b1b2efef39bd8a3781091ffd8a_fcee0d67
  • 0-02-05-bd9188ba60433e0564a5b5c2f71bc0de8bd4ca1d27c21e2f4c268a661459ee5a_e7d85592
  • 0-02-05-2134799c44e1bed795a2a338d9ebe4603c3541ec1ece4f993f4e2df46675ee57_1b0379b4
Banesë me qira -Lagjja Arbëria
Arbëri, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E5726 60 3 Dhoma

Banesë me qira-Kati i parë.
Lagjja Arbëria-
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,koridor,banjo.
Shifra M-1638.
Tel dhe Viber: +383 49 399 700.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2