• 0.02.01.7779505ca5e89301ce30fe37ec055003e619e7cf6ff31c7ef1aa48bd2ea70165_full
  • 0.02.01.c677c6ff93b4224c8e0b636905ab6995c5ffdc6e5aaf90f7961f6ada4b107924_full
  • 0.02.01.6fea23a48360c44d13e4b5f3b0d4335cb42e530fb9cd8f56b32060d0d2b1f125_full
  • 0.02.01.7affdcabdbecb5a7fc33634d107ca440713b0e296dfead9d43f290f12937af72_full
  • 0.02.01.7db505a4dfd253019288af27ffefd2d072506fb3a07140b124b614b509a65e4b_full
  • 0.02.01.9fd66af6fda3edfd9f374512156661ed48e663e82caf8390ed48168acaaaf393_full
  • 0.02.01.09590dda7dbefe2acdf55b5291fe16e19ff7d3aef3c9ee91c3d38596f5987d93_full
  • 0.02.01.49929b7ce5f0c232e9bc0a20e117a63a2c82c4abbc3c9b9e1d12adeefaed2b83_full
Bregu Diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E8093 65 2 Dhoma

Banesë me qira
Sallon, kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0439-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat