• 0-02-05-ef604dff8941e5c9417bbe19d20c39a7ca9e796e825e8011e38d2aba93f72488_ef57ef6f
  • 0-02-05-46c4e3a59feefb6d648694e6158baf193a3caf6a3aee3446c18335b9fd47f7dc_2c1b28bb
  • 0-02-05-45d266e6670a55efc136a248dbbc9fe86c0c76e0e339668f5614fc9afcb96b6a_e34c9bcf
  • 0.02.01.3b85d172f2faa9c863bea7479605eada5c339c8bf19764f6cab0700c6ad2c58e_full
  • 0.02.01.4596a3f6af9da7389c21014c257cf92d5703f6800ce59f71b0dba951a7b1f310_full
  • 0.02.01.3b385c3b8beb2e3a5945f6ac5ebc6e75158c34ebbbd71242c643c7ec62106464_full
  • 0.02.01.7c2db2f1b5cb8f9730fa71348affaa459332a168d812e61d826a6449f9d63264_full
Arbëri
Arbëri, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 320€ - Banesë
E8160 75 3 Dhoma

Banesë me qira Kati-V-
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0455-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2