• 0-02-01-0f6ecaa80260cc8cb176a71767aba0332126ba7454faa206b46cc40069672b25_full
  • 0-02-01-b0aafae0a6bb4cc0712146678e605a4b6311b98c590743e36ca853e6e24b55ef_full
  • 0-02-01-37da7d3efc55f87ac295297b38021569961b8bd6853d5feb874932f76575c2f9_full
  • 0-02-01-8d152a4eb0a985a1fb0f43e3af3e6920629a3ffafb49bdaf2415681b3cab9545_full
  • 0-02-01-94447a620cd39c1e8059e58eba09ea868a8b28aaf315f2a71d35593681ae8cf7_full
  • 0-02-01-d41994ae56abadc16196f92e64f3b641ed1eb735969c882876b6c8e910af5a94_full
  • 0-02-01-6ecb610d6f3d86f2ea1bcdfbfb754ce0ff14a56f06e49e7c88bfa732db905776_full
  • 0-02-01-8d3e610a5f443abd92218c390750a055efb2f658891c84b89842edc2331f06cd_full
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E8084 60 3 Dhoma

Banesë me qira Kati-VII-
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0431-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat