Bregu i Diellit

  • 0-02-0a-c94ed6c9c8484ba7b7b89da91a3ed8ed03db86c30148ddc749fdede34767ab93_f18366f7
  • 0-02-0a-5be7ff6f5e4fad89d6c5ac1cab888062a3edfed5d12a323c270b5f6318a903c7_9b81b40e
  • 0-02-0a-0dcb8530c93bc0364f5539896588f312cf8ebe53b7ae317fbe054ad033946e46_4c298e54
  • 0-02-0a-db1f5ec53918cde80c32089deb11a71445a9dcc179ee1922f782d724b91c8574_daa31a27
Bregu i Diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 220€ - Banesë
E6806 40 2 Dhoma

Banesë me qira-Kati i parë.
Te Ambulanca.
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,ballkon.
Shifra 0132.
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
“Ju mendoni për miqët tuaj”kur e bëni këtë postim Share në vend të Like.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2