• f5ce61fd3eb0425ccb3f09a667f8d9110673c67beacef2edfa4338944ff3c5c7
  • 1ee54940cd3f0a00a52357284690a88ed5e382a1789cf4af539030644c787494
  • d0c5dd118c8e125070998d60971817e34a648404b7ae0b7e0e5aedba41124a3c
  • c321a1b4bf01dca651405e6c1a103aead3407a8fc34e6af2676d40f5af486371
  • 772c858d7b20a177b12358f7cf725a64f6291aa2d1dfa84535960461a891c331
  • 305dbe79e2c0e09ebe0f70c60bfb7aff5918fbf09be38b14d136e81ef96c19bf
Qendër
Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E6801 65 2 Dhoma

Banesë me qira-
Rruga Fehmi Agani .
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,ballkon.
Shifra 0133.
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
“Ju mendoni për miqët tuaj”kur e bëni këtë postim Share në vend të Like.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2