• 0-02-0a-ff753a90d61010120d264ac13be0297d5284a1065457644febbdb98a0854cceb_6b109ec9
  • 0-02-0a-c691d4fb2e0ce3e8e915597eb56046020b1778b4893d9e75130e2040f8100141_9f2f320e
  • 0-02-0a-6110649d5b57672433e39e0068a46465197064f0457fe4625d237b158d5540a5_1dfd8ee3
  • 0-02-0a-16092b64ec41ea9d0ba0314c1de0ea02661dc8b04f1a7a1ef313af592f459dba_b0864f7a
  • 0-02-0a-0fed98f822cdc9d9427f3a6ae13bf9bc5ed57d59143fec8f88c0e2e5082a9fbf_f0e187c9
  • 0-02-0a-cbddd7fabb7eaa6d14357c166cf3dc671c6be4fb106e78d1fa1d0c3a0e39939d_d381a8f0
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 230€ - Banesë
E6958 40 2 Dhoma

Banesë me qira-Kati i III.
Afër shkolles fillore Dardania.
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra M-1672.
Tel dhe viber :
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat