Lagjja Mat

  • 0-02-04-ef5b30977faf7e1b4bc43884712f168aeb3c8178521f648e0d63552162857bf8_d5f8e965
  • 0-02-04-197f190cc7b4df12e88cf01627e956de2b06701022afe9c0892e17882c46062f_c55f90f2
  • 0-02-04-752c5df99522f8617164fd0861dc5717e0d7e00164e37a0bfc6a87abe19af142_4cffe6d2
  • 0-02-04-95f8412304f60c4f3c6c24de69a92cd1fc4721889410c908d0bc348fd369f4b8_aee60a1f
  • 0-02-05-2b894735d06f7ad7500b7b7b3f0b8cd7879410a67f0ff849f258818494546170_8354073
  • 0-02-04-a3b649ec13154cf730cc3f0e98d5082f74a703038af3c873266f2c4205b6bfa7_1e1e957a
  • 0-02-04-dc1d77aaed7c25723276c2ac8a01cad218b45a01126372f5e2a847ac02bdcd51_4d63989
Lagjja Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 200€ - Banesë
E6950 50 2 Dhoma

Banesë me qira ,kati -II-                                                                                  Rr.Muharrem Fejza-Furra Parajsa.
Sallon , kuzhine , një dhomë gjumi,banjo.
Shifra L-1408.
Tel dhe Viber : +383 49 399 600
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2