Bregu i Diellit

  • 0-02-05-9952ba488ecf3e3a18d1cbdcb9d71b4e43df26cf6051495c3f22c731f03e7e1a_1b7f6b4b
  • 0-02-05-73d7cb8a8ff678888ee7087738da4b23c7f53812066aa19837e183e602ee877f_92351bbe
  • 0-02-05-93b0db14c7b9d55be5190bf3305e624f350ce93d312c59b18a012a70c975d201_8ddbfcc9
  • 0-02-05-f5b68788a7552ef9395225f2b0e5eea4bac5aec447bd41fe4c69ae72079cdeca_72dd8be4
  • 0-02-05-23c64bdb6d2ea0ec4aabc05c663d1b077fc359a1b1146241e061ab423f19adc7_f94c6e70
Bregu i Diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 220€ - Banesë
E6930 50 2 Dhoma

Banesë me qira, kati i parë.
Sallon me kuzhine ,banjo.
Shifra M-1670.
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
“Ju mendoni për miqët tuaj”kur e bëni këtë postim Share në vend të Like.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat