Kompleksi Qafa

  • 0-02-05-f012b469ffee5d67e807e049acecfc18dad4fd8b9ed282a18cd5f83de08bc8d6_19a4a90f
  • 0-02-05-d6dff8ae2f70f25d5a37aa3e6be9e7f718cee148f269ec744692c8131578e9ea_e648a7ac
  • 0-02-05-9e6372c7754b82a0e976bd922f72db90a0a3237979a2facebfcf5dd8f3e0a7f1_d6115932
  • 0-02-05-f076ef03dda8d2548335b6ecde463a60c6983dff3f5d8cfe53b1c5bf2cb976f6_6ee1b692
Kompleksi Qafa
Qafa, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E6935 50 2 Dhoma

Banesë me qira,
Sallon me kuzhine ,një dhomë gjumi.
Shifra M-1671.
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
“Ju mendoni për miqët tuaj”kur e bëni këtë postim Share në vend të Like.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2