• 0.02.01.009e2b071c36458e5f78eba32f2f56edc5c4d345479a96ddd128b5c790aebf91_full
  • 0.02.01.806b277cbdb699fb475c702fd2e4cf7c028d5565428501e0c29f9d03b3633f3b_full
  • 0.02.01.ebed2df35d276879aee6665541700161cb9e16d4271922ccb3c0bd9b957dd6de_full
  • 0.02.01.7abe1b0ebca41d4ff2dd2ac2ca68d51f839a0d4676f77a356f076a7ed917d1b9_full
  • 0.02.01.a9080c429b6e1dcfec2215b06abafe83d94a09308ace6447732431f68dc71e06_full
  • 0.02.01.eb3b293d3dbe5b055d96994936f0673627245cc90c627b1ba7b0b2d75fb5cc73_full
Lakrishtë
Lakrishtë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 280€ - Banesë
E6914 85 3 Dhoma

Banesë me qira, kati -IV-
Sallon me kuzhine ,dy dhoma gjumi,ballkon,banjo.
Shifra 0117.
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
“Ju mendoni për miqët tuaj”kur e bëni këtë postim Share në vend të Like.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2