• 8e253d1e1a9f9eaea2c68369eb4f5c476697305a87a82cee78b789b5b0f7847e_full
  • b95525bd32f60a512b89e183dd9a07193ef12a10519de5fed527ca08c6d50e8d_full
  • 104924a1ef471ffdcaf049372a0bca536558441b1338c3066ff0921f0fb2f2f0_full
  • 29b048d61feef6a08a6a927347201f3e80aff309747827906eed545073cb3aee_full
  • eb44c19c2fe7a90cb65c7587606a63a43f6880a1d53e5ca81b8d123bb2fd1c45_full
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 215€ - Banesë
E7725 50 2 Dhoma

Banesë me qira
Kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0327-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat