• 0.02.01.4de130632d055cc51e219063f981b4d3631a65bb3f60c27875a308ccd85cdc77_full
  • 0.02.01.36a0499981ca4a1f3ff28207de77c7bd242f7f1874248a053e48d426edc1f931_full
  • 0.02.01.47b46e2e4712176dd9400e10f1fd203e641aebfbc8b757245c9638a8c947b5ce_full
  • 0.02.01.bfab904d37be0d7ec292ae2fb6244a64107948eff417e0d27927e37b3a424a91_full
  • 0.02.01.ce806596d158b18ff43b9205f72c5811a05482ad5f0f38974c9e46c156b19754_full
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 270€ - Banesë
E8001 65 3 Dhoma

Banesë me qira
Sallon, kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0405-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat