• 0.02.01.815d01eabbcd12d8600be7f33de5c8746d54025d7bf836cdbe9ef366082be4d2_full
  • 0.02.01.739d409b932642b1ee696a1249addeb80bb0505625409bd247d5d836e30900a3_full
  • 0.02.01.36704b41be9aeb6920383750fceec3af664626fed70feaf4d4a7e912267546bd_full
  • 0.02.01.180a276d5dc8f0cd421c1fe301f85752c4e6e928585f342754a1ecda9d07f53b_full
  • 0.02.01.bfffff1129b20d480a1f203f4b1c27baff0ee4135aa129456278e149d34e36b7_full
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E8144 60 3 Dhoma

Banesë me qira
Sallon, kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0452-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2