Dardani

  • 0-02-01-403685d459cbb9db13e75b5a0aab3aaf3f9a438092e7c863b18c83e894043c4e_full
  • 0-02-01-297ccc933a5770dc001a05062d9141537688dcb8266d68b18c5dff8f7da317f6_full
  • 0-02-01-cff123fd4887f2c02594b4f42dd0940f086bb18c65e11417055946ee40103059_full
  • 0-02-01-4525712c613d6e4ea296fa7e11406b96d0438a5d937a40959bf9a9c917084085_full
  • 0-02-01-f06b70c6cf988772df62adaf539ccbfb196806a27a681419b667cf64c6c9a5e6_full
  • 0-02-01-aad77df5e52974ba00c83ff6098180c2fd2170276f29138fc4d7b54873304a58_full
  • 0-02-01-c9e2ff554281b1d154c832e5c15fc44d0e2f0d5adb4ddafb84659afed400ba68_full
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
250€  
E8152 65 2 Dhoma

Banesë me qira Kati-10-
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0453-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2