• 0-02-01-94596de36f8fec67a49139daa45b0db1ca44b9f2dc6bcd187b5ff451624ce878_full
  • 0-02-01-f61c11623168e7bcdb7ba0dbd8178f714ef74340c83e4e5dff97a4286843928c_full
  • 0-02-01-4a740b7d0308e87d191894e72665725408abd3afe1f17dfa23676ae4b27bdb46_full
  • 0-02-01-a656ea05f1a65409b29f84dfaf696627a25e901d958a016db69a8a1689545359_full
  • 0-02-01-0abcd1c69b36430bd8db1d85a0dad7b66f12a65e6d04dc014656588bf326dc52_full
  • 0-02-01-5f3c02e634c07de6582800efa8080733f21acbe8080e7b4237e93cf7bc9ca5cd_full
  • 0-02-01-2fcd95e81b3f5a1ce32b8dd581e15bd51d28283a812a62d2dd39d21e0f0812d5_full
  • 0-02-01-aedaa44b99e03283031e9c4e57003932ea26dae58cec845ae3f548eea3e90eed_full
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 280€ - Banesë
E8194 70 3 Dhoma

Banesë me qira Kati perdhes
Sallon, kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0475-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2