Kompleksi Qafa

  • K1
  • K2
  • K3
  • K5
  • K4
  • K6
Kompleksi Qafa
Qafa, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E6021 70 2 Dhoma

Banesë me qira-Kati VI.
Te Kafet e vogla
Sallon me kuzhinë, në dhomë gjumi,koridorbanjo,ballkon.
Shifra 0356-1
Tel dhe Viber:
+383 49 399 600.
+383 49 399 700
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2