Bregu i Diellit

  • 0-02-0a-c730c22c14d5d75db6d9a8669aef3eeb50622e68c2d28fece15ab9ed7098171c_e8ab921b
  • 0-02-0a-f16b8290dbaa27ea4654fc243395fd8e55664518d8421b9a1d14137e7c75287f_63295c2b
  • 0-02-0a-7c0a85c91df9e2504d408fe00649c59a3432c3cc0d1c1686af709c84bbe4ef65_f465fc19
  • 0-02-0a-35d7f636b4d21001d3f6d2f6432f4edd21bb3a0ae7a469b81a3e7668cf479da4_d5ffc0e0
  • 0-02-0a-b33d8cb2fb28d8c8f8f5189580d07a51cdc11281b7cd7be651123e4dc3caa60c_15f56d14
Bregu i Diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E6102 65 2 Dhoma

Banesë me qira 65m2 kati i -IV.
Te banesat e bardha.
Sallon ,kuzhinë , një dhomë gjumi, koridor,balkon,banjo.
Shifra: 1616-m.
Tel dhe Viber:
+383 49 399 600                                                                                               
+383 49 399 600.
+383 49 399 700
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat