• 0-02-0a-212fc9cb81de1cc5fe06c30738ae9f8291817723f6f2a317591f0b7999b9460a_107cb91
  • 0-02-0a-8a0caffaecf3068163c90400b9e908189136164d4902ccd88dec04441857c7b0_44cb4bd
  • 0-02-0a-1f3416e4a9a09fe93ab5a527563c2a25bd6b4a81bfa1732c0dc617ac9976d55f_512dd5d4
  • 0-02-0a-20c773b6e58038a4246b21d385e9e762c7a75a658f12e55f39ddc98b618cf5eb_4593d8b
  • 0-02-0a-5d4c59f3deb79321b6fea2bfbb8005f0bab46db476ebe4fd722d8a7af10a818c_c6cfba7f
Qendër
Qendër
Qira 300€ - Banesë
E6117 65 2 Dhoma

Banesë me qira ,Kati i dytë.
Rruga per Gërmi afer hamburger Aba .
Sallon me kuzhine ndaras një dhomë gjumi ,teras,banjo.
Shifra : m-1610.
Tel dhe Viber :
+383 49 399 600
+383 49 399 700
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat