Lagjja Mat

  • 0-02-05-df68d744f32304c27170f7f56c6ba065f337d7e09e1b3bd13a450c0661c7313c_75ef5be5
  • 0-02-05-9af6c54918e936991eb944984a5b4224b5fbb6ba2e7f38c68d46ceca85f41239_4dafb994
  • 0-02-05-b7567dea753e69bbb54499f356309ae20699cba9a95e44ba9070967bffecab07_8e69242e
  • 0-02-05-d08ae8e8e1690ec8d77dcaa1b34c975c03cdeb54e2a977570bdf05d15d6187f8_255d8b28
  • 0-02-05-c7053d972aa20fabbb56bc096c2376776dad0c20604f8d85a867a0fa36a1b8ea_780e84d4
Lagjja Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 200€ - Banesë
E6145 70 3 Dhoma

Banesë me qira.
Rr.Muharrem Fejza.
Sallon me kuzhine ,dy dhoma, 2 banjo,ballkon.
Shifra 1601-m
Tel dhe Viber:
+383 49 399 600
+383 49 399 700
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2