• 4a32c1dd28ef1635ed86f793531d4766ea2ae743e1948934a20472c5366bebb5_full
  • c8ae54fc6f697c3ec209775fdaa55e60f74ae608b42147a690c534afbb63c3c5_full
  • 0177778f3a998a2d7d95cfb0481903657affaccbe585dc84ba521081adb9de29_full
  • 4993409190a414cb3e1bd94ef54ec0e283250ea914e17ad42fa6cbfca6902669_full
  • 4d1c8421cebd6ef0e1bad2d92f376376143f8bcc1da9d759f33e8385a4f901ce_full
  • 5a7c002f0fea3df7a21e622cd02ddfd4a55d4c0dba70de4673fbd6b315f07cbe_full
Qafa
Qafa, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 240€ - Banesë
E7695 50 2 Dhoma

Banesë me qira
Sallon me kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0320-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat