• 0-02-01-7256cfdf8572a09a1c8f682c1ead5c3ec469422aa77afb108819b08d46cd8059_full
  • 0-02-01-7610dde60a37b3172a67aa1796021a6fee0cbf184327ab96296e1f0abe8a45b6_full
  • 0-02-01-323a83765ed4007dc8e33068a9b8f114ca8893457942bd7eb39d1948cc8917b8_full
  • 0-02-01-7655ca0cc7ddbfc5f56fa2186fc643cae7202b6b1bdb111d6733073f40601076_full
  • 0-02-01-a108c5bdf44e57c48754d0ae314035b46bba2b2f090579410e8a3e5c853cdaa8_full
  • 0-02-01-bd174309f6d2f8f970cc4a7de1e3f4b0d2f6f76a1f17d897e5879fbb77927dcd_full
Qendër
Ipko Qender shitje, Franz Bob, Prishtina e Re 1, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E8431 60 2 Dhoma

Banesë me qira Kati-IV-
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0544-2
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2