• 0-02-01-7a46df84e83c91b2246949da904429a6177d6d12a68cd53d2550e744f4c6eb43_full
  • 0-02-01-60654d567c6f0609c59630101dbcc0df8750ac9a6e59781cda37b121113e5787_full
  • 0-02-01-4bf588af28fe8bf86e2b26299209388a320d9b229e08c516897a74ca25638d37_full
  • 0-02-01-87c0984c5f94556fd819fedbd282e48f23c33a5da777c7546e09bbab29a1961a_full
Qendër
Passion Center, 2, Garibaldi, City Center, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 200€ - Banesë
E8549 45 1 Dhoma

Banesë me qira Kati-III-
Sallon, kuzhinë,banjo, koridor.
Shifra 0570-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat