• 13932713_279651192394228_4331162865481693913_n
  • 13891797_279651139060900_4919687550053064216_n
  • 13912829_279651119060902_638033048202519681_n
  • 13876509_279651212394226_3892370484503750512_n
  • 13912435_279651172394230_5541674537235630768_n
  • 13900097_279651105727570_2370749202518978299_n
  • 13902638_279651122394235_1438792837393002161_n
  • 13920946_279651152394232_8491284264029768714_n
Teatri
Teatri, Agim Ramadani, Old Town, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 230€ - Banesë
E8303 50 2 Dhoma

Banesë me qira Kati-IV-
Sallon, kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0504-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2