• 14054136_287186031640744_688373741232153394_n
  • 14079606_287186041640743_4107087331578086094_n
  • 14053955_287186104974070_2468832052874022662_n
  • 14046057_287186078307406_8617371454553568270_n
  • 14079967_287186101640737_7846855985240999797_n
  • 14022093_287186051640742_5425682301211899526_n
Teatri
Teatri, Agim Ramadani, Old Town, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 240€ - Banesë
E8355 55 2 Dhoma

Banesë me qira
Sallon, kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0525-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2