• 1c54a76a-1a5d-4594-b28f-6b265f019f8e
  • 86fe044c-eccc-425b-b863-1562a6cfabd5
  • e513998d-1098-4f7d-898d-be0c6d93dd69
  • b7b16132-867f-44dd-b44e-e23960efcc1a
  • 9a682064-bed0-4cde-b13b-3183aed41690
  • 269b8812-d458-498e-adce-3fde5d1948df
Teatri
Teatri, Agim Ramadani, Old Town, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 320€ - Banesë
E8406 50 3 Dhoma

Banesë me qira Kati-I-
Sallon, kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0532-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2