• 0.02.01.a3205c9b7ba98e4d5e2ad26e12668302a4fbf01aecede83dda19174170a0dc34_full
  • 0.02.01.a1e727dd77479ca9a40c05e8c7199c7d70c26044ebb49568417778fcc6faafec_full
  • 0.02.01.281038af7c75878642001a94ad6065913bd74c6e194ea9e6e32e0c126f93c490_full
  • 0.02.01.590be0511908514a722eb85fff4c027019b9aab0f0182e19185027b48c63bd0c_full
  • 0.02.01.c80f60a66181ec3b90c68336c2a6c3bcff7ad740f3f254d59e42befe5525afc5_full
  • 0.02.01.ef9933900cc8d6b19de15738f635d69a8b5c21baf506e860daf913268eb5493d_full
Ulpianë
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 300€ - Banesë
E8120 50 2 Dhoma

Banesë me qira
Sallon, kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0441-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat