• 0-02-0a-541e4e1c39f0c107e39ca4ad661f40adc14d66caa404fb7805e84f6a77005b23_8b4283ac
  • 0-02-0a-1b2382e84e5607df45b368f051e07874fe4ac3433fb890a9eb457e2b150cde15_37ff8356
  • 0-02-0a-b282a50a18a7e5f6083dca8c7f8ab76d7aa613c3e1c126d95a3aa106b95a1771_3508f920
  • 0-02-0a-5101afa995f3a8e19e596d7cea7c9ed0f73585acfab3be033fc1a3abbb7c273e_ae9a18cd
Ulpianë
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 220€ - Banesë
E6385 40 2 Dhoma

Banesë me qira ,kati -IV-
Te mozarti.
Sallon me kuzhinë, nje dhome gjumi, shpajz.
Shifra 793-1.
Tel dhe Viber:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
E bëjë “Share” vetëm për miqtë e mi.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2