• 0-02-01-4b6bbbc82e9ac974485cb8a2ee78174fad8e2928ce68ec1b9deab5768647618d_full
  • 0-02-01-8afe180ea4c6c509f8c04c61598d6f2575f8cbe922d2b6205a763feb0e6642a7_full
  • 0-02-01-27f995ef0e5dc8a4f0902b4b16e8157dea794d7bfaa355a04ef8c3809d94c1fe_full
  • 0-02-01-5417927b543387797873bd1fdf0781ff3b9c02c3e12d95dfde299dbe7c89ce87_full
  • 0-02-01-d8f93a97446bd88a855e7c5f641dcdae2fe5025c8741018f3d6456faad5eb463_full
  • 0-02-01-dad43585c1a819327a2a2b468d9c8b6ff9ac034fb6cd28b56645d6ad94b1777d_full
  • 0-02-01-e0782d45cbe903d4c0289a1c7ec223e93738250ee98172ff777e6740f062510e_full
Ulpianë
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E8448 50 2 Dhoma

Banesë me qira
Sallon ,kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0550-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2