• 0-02-05-bc7b8d993b376d93cfcc0f132c4f812e0eb6c8db365d3627543c1d9e129dffb7_597673b5
  • 0-02-05-33133ad4da988b81fae8288c6cf75930857637b8ae50ab57b790e20d461137bb_eddd8a11
  • 0-02-05-dda6657e1134e42f0bc3a27211e9e03afb0291979e6c3b0d7755cced2af7bc28_d27adcdb
  • 0-02-05-641a8795c8e467dca5e9dcc80ce2791ade9aed8489521ad49797d8a79452845c_5b1c9ee0
Ulpianë
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 220€ - Banesë
E8500 55 2 Dhoma

Sallon ,kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra E8500
Tel dhe Whatsapp : 049/399-600/049/399-700