• 0-02-0a-2d9512f5e56fd27db8463ab2100c8b7afd6fe2dab36da9409252a896e7278e11_35c7e5e1
  • 0-02-0a-e7004c57b42582f1b00eaf2015f5f007a57f56de8103de51e343922f73296552_6459da8c
  • 0-02-0a-8f11471999fe3b17a41d24f493a317fbd0b47a051693b3564479b7cc5ad5c1d0_12de4ed4
Ulpianë
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E6659 40 2 Dhoma

Banesë me qira, kati -II-
Perballë barnatores Rexall.
Sallon me kuzhine ,banjo.
Shifra 0398-2.
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
“Ju mendoni për miqët tuaj”kur e bëni këtë postim Share në vend të Like.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2