• 0-02-05-fe6f559a0f04fcaa32462b396c5bc183004b55d2d0fd45b1db516106fe39e009_d51f27b2
  • 0-02-05-e50455cc7e455aa5a62f644d299e9bd0e0fc334039fa861cd466831c523f602a_ddd2cf1d
  • 0-02-05-7553371e2f5ad419710d846d8b8d2ed230a25559a49b7ebf4f6d101c2cee91b2_cc43e681
  • 0-02-05-87ed7bd5559b9c9acd7ac829dde899f6e5282d4baa02437ae9e7d2349bfed014_cb480ffd
  • 0-02-05-0eee3fe5545bbe59458228c96af87e157ca886526c515e73ad71bde4ac75a6ae_153dd3b7
  • 0-02-05-0e3c2d6abfc4387644a0d3d02413de72b4fea2dba208bbd8573f6f29e03ec70f_ee287bfa
Lakrishtë
Lakrishtë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 320€ - Banesë
E6641 65 3 Dhoma

Banesë me qira, kati -VIII-
Te banesat e tregtisë.
Sallon me kuzhine , dy dhoma gjumi, banjo, ballkon.
Shifra M-1642.
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
“Ju mendoni për miqët tuaj”kur e bëni këtë postim Share në vend të Like.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat