• 0-02-04-8c93b8e3c69687987ee918cc82c7fd90fd156fce1fcad5a7f02d1fdbd88dd6d5_fe45b5e3
  • 0-02-04-dc3a45e61f1c44200e0675abd6f89ea2bd4fbb24f546d402b1c3c0608ab510db_c3f864b0
  • 0-02-04-54c57ca784831add292fba16f8b9f1363a18650ad7a16cad8cff171062e7a233_87221463
  • 0-02-04-fb60354304f490d39291efa1a5428cba503f3e11f965770751ae208693ab4e00_a51670e1
  • 0-02-04-260c59e02ae861cda7d24369fe29e7187ba76a5dd225bda3ab35df67095d3801_5c77d2f6
  • 0-02-04-39818805e60c21ee0e21946c617fda7bc8bc63e1a278091de935860f951278b5_d0859264
  • 0-02-04-39818805e60c21ee0e21946c617fda7bc8bc63e1a278091de935860f951278b5_d0859264
Ulpianë
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 230€ - Banesë
E6515 60 2 Dhoma

Banesë me qira, kati -II-
Te Fontana.
Sallon me trepezari kuzhine ,1dhome gjumi, 1banjo, ballkon.
Shifra 0138.
Tel dhe Viber,Whats app:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
“Ju mendoni për miqët tuaj”kur e bëni këtë postim Share në vend të Like.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2