Lagjja Mat

  • 0-02-0a-dcf55854eb9481d6ae949ec27c37331bd6b1a3b45a152fad43e12b3a918c2e6e_9a2e782
  • 0-02-0a-5a9afabad951a9c82f4c974ee38a5d2599cfa3cb4b5ac8fe94858c0994240824_7716f746
  • 0-02-0a-7108896ed41d6b6ddc1f1fe132866a6cf809566c744147f5c5a67fb4a55d0507_32e14bda
  • 0-02-0a-932b50260c53bc326cbe2b1bfd258b67996954d2caf75b963f56dee2cb8e81b6_f9da1dd3
  • 0-02-0a-63a582d2c4e50a9813fed46873ff83f324339316a6c41916c347481ac6a4c13c_e029954f
Lagjja Mat
Mat, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Shitje 800€ - Banesë
E6495 85 3 Dhoma

Banesë në shitje, kati IV .
Mbrapa Rrugës B.
Sallon me kuzhinë ,2 dhoma gjumi, 1 banjo, ballkon.
Çmimi 800 m2 euro
Shifra V-1563
Tel dhe Viber,Whats app: +383 49 399 600
“Ju mendoni për miqët tuaj”kur e bëni këtë postim Share në vend të Like.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2

Karakteristikat