• 0-02-05-648460b779f74356549e0b352bf917c8dca4b74b83fbc9a93023ceadc7c2a060_e3e3514b
  • 0-02-05-aba92d68408bbec9aa6761a0b8e0d9986a119757bd21da92eeec22df4ea54567_58207e
  • 0-02-05-bfa51bc2c836b92e4f8272c04c6f24408debf4ea74f6fa6b737de5e9c047add2_7bddfb5b
  • 0-02-05-45cb6146e1a65f7e9b03c3fc9dd2d0b835cf4160a6be52883de9dc0c7c72dbe3_1e68872b
  • 0-02-05-08a853d4b094665dbbb961b4d9e2995454e14cf3099e5fa579d386c7259f7dbb_77659e3b
  • 0-02-05-40ee6aa4c80dc0d6e677e1973805ded3c97d6fc6e3e9592c415c773a46388ae4_c705329e
Ulpianë
Ulpianë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 220€ - Banesë
E6554 65 2 Dhoma

Banesë me qira, Kati V.
Te Rrethi-perball ish Hotelit Baci.
Sallon , kuzhine ,1 dhome gjumi, 1banjo.
Shifra E-1543.
Tel dhe Viber:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2