• 744
  • 87878
  • 4945
  • 0.02.01.8003b3ef8436104ec40a5462b9c89a6728b642644406001d8837a80d34225d4c_full
  • 455
  • 4947
Emshir
Kalabria, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E6562 65 2 Dhoma

Banesë me qira -Kati i parë.
Banesa Nartelit.
Sallon me kuzhine 1 dhomë gjumi,koridor ,banjo.
Shifra 0428-1.
Tel dhe Viber:
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
Banesat e tjera mund ti shihni në www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat