• 46400395_2221463458070136_2101199298006876160_n
  • 46423654_2221463488070133_2077986326916890624_n
  • 46434982_2221463631403452_1966740983118823424_n
  • 46345825_2221463588070123_3431258478105067520_n
  • 46492804_2221463708070111_5892429099837685760_n
  • 46390644_2221463781403437_6510557790895865856_n
  • 46456146_2221464031403412_4107906098571247616_n
Lakrishtë
Lakrishtë, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E6570 65 2 Dhoma

Banesë me qira,kati IV.
Sallon me kuzhine një dhomë gjumi,banjo,ballkon.
Shifra L-1498.
Tel dhe viber
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
” Ju menduat për miqët tuaj ” kur e bërët share postimin .
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2