• 55a5e6e5-f761-4c55-b554-d021fbf05fa0
  • 678d20fa-ad18-4430-897f-41082e41ca9a
  • 4bae38e6-3939-4824-bea0-62e50bda8bbc
  • 85be0d95-efe6-42df-8934-164f356a8f9d
  • 03e7cc1a-5ccd-4575-9077-6dfe04b4b341
  • 650b42a3-a519-44ea-a765-891a9a14abfc
  • 2d3da7ab-3314-4884-bbe7-66ef9c4a7ab1
Arbëria
Arbëri, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7796 60 3 Dhoma

Banesë me qira,Rruga Mihtat Frashëri
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0348-2
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat