Banesë me qira-Lagjja Mati

  • 0-02-04-e6aa7e40c15b050990abc6afbefb18c0cc3c3059fdec9c6f8bb067af2ef0bb26_da42c2c5
  • 0-02-04-607b0a7e3bae22dae13ef8c0f5c4fe8ec4f2b5008798a05714dcf35f93c05938_c57fb766
  • 0-02-0a-3954724093a0f50602e5047e465ed26b44b5c408443f93168fe57bd7d5249f62_f186ba26
  • 0-02-04-8fd614d2a3f39ac18ddfd0ec7b42369d7508caec5af54f7e2aad45317f2209b9_5aebfad8
  • 0-02-0a-2030166f0c727e3f22caa3ad0998a04931269d8e3b3991b02dfdeda8d49c7dd2_98a2969
Banesë me qira-Lagjja Mati
Mati 1, Matiqan, Municipality of Pristina, 10.000, Kosovo
Qira 230€ - Banesë
E5771 65 2 Dhoma

Banesë me qira 65m2 -Kati i III-
Sallon me kuzhinë, dy dhomë gjumi, ballkon,banjo,koridor.
Shifra E5771
Tel, dhe Whatasapp : +383 49399600.-049 399 7000          

Karakteristikat