Banesë me qira- Lagjja Kalabria

  • 0-02-05-cba06e06b023c55b6e02a4fc18d8e60a2ee8e9757f122c6cc8e9b2b370c310be_a03c8b20
  • 0-02-05-16ad1feeba38e3ab01d75bda1175a4e4ca3fde1407baf7aed2ceda1603edbf2c_2bf66ed1
  • 0-02-05-3c2a0fec2994b99fcbc4628cf3c2f33f20aeb22a1311c7d0ed45400a9c6d1141_4da5c494
  • 0-02-05-b0d212165b8e171a127fead2a292132e463147afa1e88ec5b7b7c11a61e1213f_52c044dd
  • 0-02-05-da3dab25b71988f1d5a684009c222b1f6b35aa6ef74cf939e155ccdacb16ebd1_4b8dabc8
Banesë me qira- Lagjja Kalabria
Kalabria, Pristina, Municipality of Pristina, 100000, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E5765 65 2 Dhoma

Banesë me qira-Lagjja Kalabria Kati -V-
Sallon me kuzhinë, një dhomë gjumi,ballkon.
Ngrohja qendrore me rrymë.
Shifra M-1633.
Tel dhe Viber: +383 49 399 600.
Banesat e tjera mund ti shihni në fb.com/esenca2