• 0.02.01.1f8acd76c39c399abe7e8328afc347fe0271b1ec5a6682f482569bbcd8cfbe09_full
  • 0.02.01.61730edcf3e7be8f5fdb848895b7ea3a636b45dc223ca293a5adb3602ba56ef4_full
  • 0.02.01.5979504aa1f9b485fbabbdd1fc8d121b8905bdb6bde0b1349ec2d1c05ed9f96e_full
  • 0.02.01.b511e5682a60ef3e0c8e101566c20a0132b55c419b3963a7f5390994c15aa391_full
  • 0.02.01.354b2b61f0cde6568276a6016891e7d96f06c8676fcc1d95478a37ef3fe3e178_full
Bregu Diellit
Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Qira 220€ - Banesë
E7788 60 2 Dhoma

Banesë me qira Kati-II-
Sallon, kuzhinë,një dhomë gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0345-1
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2