• 1adf7ad60944b5bc84f41cfab3cae595c91083e678c24110cab806159fb11b9f_full
  • 39f32e0e4de1df865c479c35b71c3fd03fa5e589732a8be4776f0ea7e79b4c71_full
  • 3b86f4fb71f12afdd695e5fa87e713232343922305737e4621d9f8f4b160672c_full
  • 460ae49259a9eb1ed5894591fb3e9a97803ae3d4f857118ef14970ade20b3669_full
  • b4f73062a75787ce8309d9a8e4f6b548e21294a1dfb80c4b90593b17e6bac383_full
Dardani
Dardani, Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo
Qira 250€ - Banesë
E7197 70 3 Dhoma

Banesë me qira
Në dardani  te Posta e madhe
Sallon me  kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,koridor.
Shifra -0200
Tel dhe viber :
049/399-500/049/399-600/049/399-700
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2