• 0-02-0a-d62819ce091d1bca30585b2081e0b756c0e9db9a0cc3dd52239e49afcf040a34_31eee334
  • 0-02-0a-d1780a69b37a8b727c24f1e49f6493a7a1ca889ffb1967f94865a41e0c004173_5d2da14f
  • 0-02-0a-08f39c6a80838ce9e8e56c0ba2c043c3c1a74aef4115fd54a2e92113a8290c51_823a4650
  • 0-02-0a-173e5941e435245985ee4f9b1bde3fd0646891533bb0d0717c0a81e280409bf7_809aee80
  • 0-02-0a-c67d6cc6766bcf823d44624f70ca3e8730086dccf526c13644b5a09a0db16c19_1a7e2829
  • 0-02-0a-d16bf1f60b3f8bd384b007e514eeb9eee6e57331753c56e977f740dc8622de97_8899496
  • 0-02-0a-539c89e21fea011479ed4038fb3e7a1745321cb0c78d0a6d77f4720dd834f5be_468890b4
Qendër
Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo
Qira 350€ - Banesë
E7211 80 2 Dhoma

Banesë me qira-Kati XI.
Perballë Grandit.
Sallon me kuzhinë,dy dhoma gjumi,banjo,ballkon.
Shifra M-1641.
Tel dhe viber :
+383 49 399 600
+383 49 399 700.
Banesat e tjera mund ti shihni ne www.facebook.com/esenca2

Karakteristikat